2014. április 27., vasárnap

Rakastan sinua




Fandom: Hetalia
Páros: SuFin
Műfaj: fluff (Még ilyet. Mizuri fluffot ír. Világvége van?)
Hossz: Drabble - talán még annak is rövid
Megjegyzések: Ezt a fanartot legyetek szívesek okolni érte, amit minap megláttam neten való jártomban-keltemben. - Élvezzétek a képet, a sztorit meg akkor nézzétek, ha unatkoztok xD -




Rakastan sinua





Svédország értetlenkedve, ámbár továbbra is fenntartva szokásos érzelemmentes maszkját nézte a dobozt közvetlenül a lábai előtt a földön. Az egészen biztos, hogy nem ő tette oda, akkor talán Finnországé lehet? - tűnődött, aztán mint aki megérezte, hogy gondolnak rá, Tino belépett az ajtón. A szemei felragyogtak, amint meglátta Berwaldot a doboza mellett állni; így minden olyan lesz, mint ahogy azt eltervezte. Mikor a férfi megindult volna feléje, ő felemelte a kezét, és megálljt parancsolt.

- Ne, kérlek... Maradj ott egy kicsit!

- Minek?

- Mindjárt meglátod - kacsintott Svédországra a finn, aztán odafutott és fellépett a dobozra, lábujjhegyre állt és ebből a lendületből átkarolta a másik nyakát. Csak egy szemvillanásnyi időt hagyott a svédnek, aztán szájoncsókolta, hirtelen és röviden, de annál több szeretettel.

- Hm? Tino, ez meg?

- Mindig neked kell lehajolnod hozzám - fogott bele rögtön a magyarázkodásba zavartan az alacsonyabb, és kissé elpirult -, most viszont szerettelek volna felérni, és csak úgy megcsókolni téged. Lehetne még egyszer?

Svédország válasz helyett a fiú térdei alá kapott, felemelte és mellkasához szorította őt, végül felnézett az így nála magasabban lévő Finnországra. A fiú szemei még mindig tágra voltak nyílva az előbbi váratlan helyzetváltoztatástól, de aztán megnyugodott, orcája kipirult és aprót kuncogott. A svéd csak bólintott válaszul az előbbi kérdésre, Tino pedig az ő vállaira ejtette kezeit, és közel hajolt hozzá.

- Tudod, nagyon szeretem, hogy ilyen kedves és figyelmes vagy mindig... Rakastan sinua, Ruotsi[1] - suttogta Finnország, mielőtt ajkait összeérintette volna a másik országéival, aztán hagyta magát elveszni az új helyzet nyújtotta örömben és kedvese karjaiban.



[1] Szeretlek, Svédország.

6 megjegyzés:

  1. Most nem is tudom miért visongjak, hogy Hetás lettél, vagy hogy SuFin, vagy hogy mennyire édes, vagy a kép.. Szóval egyöntetű sikítás a fic és a te létezésed örömére. Imádtam *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondtam már, hogy imádlak? na most megteszem :)

      A Hetalia fertőz és terjed, és én cseppet sem bánom, a SuFin pedig olyannyira édes és kánon és még édesebb, hogy lehet őket nem shippelni? 

      A képnél pedig szimplán el lehet halálozni cukortúladagolásban *-*

      Törlés
  2. Jézusom ez baromi aranyos volt.

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Jaja :3 Tudnak ők mások lenni? *eszébe jut a tegnapi fanfiction... igen tudnak. brr. de nem itt. Eskü.*

      Törlés